Please enable JS

SEO advies traject

Online vindbaarheid is niet meer weg te denken binnen jouw marketingstrategie. Komen de doelen van je bedrijf echter niet overeen met wat je ziet en heb je niet de gewenste positie in zoekmachines? Of ben je op zoek naar ondersteuning van jouw (online) marketingafdeling voor advies over SEO? Ik help je graag bij het verbeteren van de zichtbaarheid in Google.  

Ik hanteer hierbij toepassingen vanuit het perspectief van zowel webbouwer als marketeer. Samen maken we je website vindbaar. Op de juiste plek, met de juiste zoektermen.

Maandelijks advies of een SEO project

Het verbeteren van alle website onderdelen met betrekking tot SEO is een tijdsintensieve en continue bezigheid:

  • Technische verbeteringen qua SEO (Technische SEO) zijn vaak gewenst in een SEO traject. Deze technische verbeteringen worden vaak gedaan door de webbouwer, uiteraard in samenspraak
  • SEO is niet zomaar een aantal pagina’s verbeteren. Op basis van zoektermanalyse en input uit de organisatie volgt er een Content plan waar in staat welke pagina’s we verbeteren en welke (soorten) pagina’s er extra bij moeten komen
  • In concurrerende markten maakt het aantal inkomende links naar je website en webpagina’s het verschil. We bedenken samen tactieken om het aantal inkomende links te verhogen. Een Linkbuilding aanpak is geboren!
  • Elke maand rapporteer ik de voortgang in het SEO traject. Wat is de groei in het aantal organische bezoekers en de bijbehorende omzet? En hoe zien de zoekterm posities er uit?

Het is uiteraard ook mogelijk om een eenmalig SEO verbeterplan op te leveren. Hiervoor verwijs ik je graag naar de SEO audit pagina.

Projectmanagement tools

Verbeteringen en werkzaamheden inplannen gebeurt binnen elke organisatie op een andere manier. Uiteraard pas ik me aan aan de manier en tools die jullie als organisatie gebruiken:

  • Good old Google sheets: ik verwerk alle verbeterpunten en werkzaamheden in een Roadmap in Google sheets. Hierdoor hebben we altijd scherp wat wanneer uitgevoerd wordt. En wie daar verantwoordelijk voor is
  • Projectmanagement tools: ik heb ervaring in het gebruik van Trello, Basecamp, Freedcamp, Asana en JIRA. Het werken met dit soort tools bevalt me over het algemeen erg goed

Veel inhouse development teams en externe webbouwers gebruiken JIRA. Ik schiet mijn verbeterpunten (in de vorm van taken, user stories of bugs) hier in, waardoor het samenwerken met deze teams een stuk eenvoudiger wordt.

Ben je benieuwd wat ik voor je organisatie kan betekenen? Of wil je een keer van gedachten wisselen? Bel me dan of neem via e-mail contact met me op!