Please enable JS

Dienstverlening

SEO advies

Online vindbaarheid is niet meer weg te denken binnen jouw marketingstrategie. Komen de doelen van je bedrijf echter niet overeen met wat je ziet en heb je niet de gewenste positie in zoekmachines? Of ben je op zoek naar ondersteuning van jouw (online) marketingafdeling voor advies over SEO? Ik help je graag bij het spreken van de juiste taal via diverse online kanalen. Ik hanteer hierbij toepassingen vanuit het perspectief van zowel webbouwer als marketeer. Samen maken we je website vindbaar. Op de juiste plek, met de juiste zoektermen.

Technische SEO

Het is belangrijk dat Google jouw website goed kan indexeren en hierbij niet tegen diverse obstakels aanloopt. Denk hierbij aan pagina's die niet snel laden of zelfs helemaal niet gevonden kunnen worden. Een grote ergernis voor veel websitebezoekers, laat staan voor diegenen die jouw website dus niet eens zullen vinden! Ik help je met het voorkomen en oplossen van dergelijke problemen en ben nauw betrokken bij het monitoren van deze als onderdeel van onze samenwerking.

Content

Het zoekgedrag van jouw (potentiële) klanten kan worden geïnventariseerd op basis van een bijpassende profielschets. Wie is die klant en welke wensen heeft hij wanneer hij 'op zoek' gaat. Inderdaad, deze klant gebruikt bepaalde zoektermen om een product of dienst te kunnen vinden. De juiste content op je website zorgt voor meer - en gerichter - zoekgedrag welke eindigt op jouw pagina's ten opzichte van de concurrentie. Ik help je bij het creëren en updaten van deze content en zorg voor een match tussen zoekterm en landingspagina.

Autoriteit

Online netwerken is minstens zo belangrijk als face to face. Je wilt dat klanten goede verhalen over je vertellen, evenals je relaties of andere connecties. Externe links naar jouw website kunnen jouw vindbaarheid aanzienlijk verbeteren. Ik kan je adviseren hoe je een sterk linkprofiel kunt krijgen en behouden. Dit genereert niet alleen meer bezoekers, maar verbetert ook jouw (online) positie ten opzichte van de concurrentie. Ik controleer bovendien de kwaliteit van zowel links als content om te voldoen aan de richtlijnen van Google.

Kennisdeling

Online marketing is een vakgebied dat constant in beweging is en bovendien in grote mate gebaseerd is op trends. Ik bied trainingen afgestemd op de wensen en eigenschappen van jouw bedrijf en team. Van basis SEO tot online marketing 2.0; ik deel graag wat ik weet als SEO specialist en weet graag wat jij zou willen leren!