Please enable JS

Dienstverlening

Waar help ik je graag mee?

Online vindbaarheid is niet meer weg te denken binnen jouw marketingstrategie. Komen de doelen van je bedrijf echter niet overeen met wat je ziet en heb je niet de gewenste positie in zoekmachines? Of ben je op zoek naar ondersteuning van jouw (online) marketingafdeling voor advies over SEO? Ik help je graag bij het spreken van de juiste taal via diverse online kanalen. Ik hanteer hierbij toepassingen vanuit het perspectief van zowel webbouwer als marketeer. Samen maken we je website vindbaar. Op de juiste plek, met de juiste zoektermen.

SEO-advies

Om je website succesvol te maken, is het noodzakelijk dat hij goed gevonden wordt. Met mijn advies op het gebied van search engine optimization (SEO) verbeter je de zichtbaarheid van je website in Google en andere zoekmachines. Lees hier meer over SEO advies.

SEO-audit

Na mijn SEO-check heb je een helder overzicht van de aandachtspunten en kun je concreet aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Lees hier meer over de SEO-audit.

Technische SEO

De technische staat van je website is de fundering voor je vindbaarheid in de zoekmachine. En dat wordt helaas vaak over het hoofd gezien. Lees hier meer over technische SEO.

SEO migratie (bij een nieuwe website)

Geen aandacht voor SEO bij een nieuwe website of redesign van een website resulteert vaak in een flinke dip qua organisch verkeer. Zonde! Een gedegen SEO-migratie zorgt voor behoud en zelfs verbetering van het organisch verkeer. Lees hier meer over SEO-migratie.

SEO & conversie

Conversie, in de vorm van omzet of leads, is de meest belangrijke factor in de meeste websites. Ik help je met het verhogen van je conversie. Lees hier meer over SEO & CRO.

SEO-training

Online marketing is een vakgebied dat constant in beweging is en bovendien in grote mate gebaseerd is op trends. Ik bied trainingen afgestemd op de wensen en eigenschappen van jouw bedrijf en team. Van basis SEO tot advanced SEO en van een introductie over online marketing tot online marketing 3.0; ik deel graag wat ik weet. Vraag me eens naar de mogelijkheden!