Please enable JS

Testimonials

Wat zeggen klanten over Martijn Hoving online marketing?

Ik kan hele mooie dingen zeggen over de diensten die ik bied, wat ik kan doen voor jouw bedrijf of natuurlijk wat we samen al hebben bereikt. Dat laatste zegt het eigenlijk al: ervaringen zijn belangrijk. Daarom laat ik graag mijn klanten het woord doen.  Zij zijn de inspiratiebron om mijn werk te kunnen doen en de service te bieden waar Martijn Hoving online marketing voor staat. Zij vertellen over wat ik doe en wie ik ben:

Wij ervaren de samenwerking met Martijn al vele jaren als zeer prettig. Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken voor beide webshops, zowel uitvoerend als ook ondersteunend in samenwerking met ons eigen team. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!

Edward Bartels, eigenaar van Gloeilampgoedkoop en Klimate

Martijn Hoving is een scherpe, hands-on betrokken SEO-specialist die geen praatjes verkoopt maar echt weet waar hij het over heeft, resulterend in een indrukwekkende verbetering van onze organische vindbaarheid. Samenwerken met Martijn is daarnaast heel plezierig. Ik zou hem warm aanbevelen.

Eline Leijten, founder & CEO Plugify

 

 

 

SEO is jammer genoeg geen lijst die je kunt afvinken om hoger te scoren in Google. Goed SEO management is hard werken, er continu 'bovenop zitten' en veel geduld hebben. Martijn weet dit als geen ander en dat is ook precies waar hij voor staat. Zijn kennis is altijd up-to-date en hij komt vaak met slimme suggesties. Concept, maar (gedeeltelijk) ook uitvoering is bij hem in goede handen. Zijn manier van rapporteren is to-the-point en goed te begrijpen. Martijn is een SEO-fiel met een berg aan ervaring die ik iedereen die geen ruimte verhuurt warm kan aanbevelen!

Joost Kleine Snuverink, SPACEWINNER - Helpt je met ruimte

 

 

Met de verhuizing van 8 verschillende webshops in half jaar tijd heb je niet altijd met een gespreid bedje te maken. Voor Martijn geen enkel probleem. Naast zijn gedegen kennis op het gebied van SEO (zowel in advisering als uitvoering) is hij ook een prima gesprekspartner en heeft hij mede richting gegeven aan dit voor ons omvangrijke proces. SEO kennis en kunde, analytisch vermogen en prettig in de omgang zijn wat ons betreft op zijn lijf geschreven. Nu maar hopen dat hij het niet te druk krijgt.

 

 

Jack van Nieuwenhuizen, mede-eigenaar, Haardhoutcompany.nl

 

 

De SEO wereld zit vol met zelf benoemde goeroes. De een weet het nog beter dan de ander. Niet zelden kraken ze elkaar af en verkopen ze nieuwe diensten of sites. Het is dus zaak om een goede leverancier te vinden… In deze zoektocht werd Martijn gerefereerd door een ander bedrijf. Martijn is een verademing in deze wereld. Bescheiden, een denker, eindelijk een adviseur die geen loze beloftes doet. Het hele proces kost tijd, geld en geduld. Na een aantal maanden was er voldoende resultaat. Wij bevelen Martijn graag aan bij bedrijven, die serieuze ondersteuning willen in hun SEO beleid.

Marcel Wallage, eigenaar, Pensioenvizier

 

 

Wij hebben met meerdere SEO specialisten gewerkt maar Martijn is zonder enige twijfel de beste. Martijn weet zowel technisch- als contentmatig goede adviezen te geven en is ook niet bang om zijn handen vuil te maken. Hij denkt pro-actief mee, stapt buiten de kaders en deelt zijn kennis zonder enige terughoudendheid. En last but not least, Martijn houdt zich aan afspraken! Wij bevelen Martijn dan ook van harte aan.

Riëtte Mulder, Mede-eigenaar, Go-Kids

 

 

Martijn is een goede SEO specialist en wij werken bij SnappCar fijn met hem samen. Op diverse vlakken (technisch, content, linkbuilding) helpt Martijn ons. Van het uitwerken van een compleet technisch plan tot het schrijven van een meta-description. Martijn staat altijd met de voeten in de klei en gaat pro-actief voor je aan de slag. Mocht je een SEO specialist zoeken, dan kan ik Martijn van harte aanraden.

Tom Giethoorn, Online Marketeer, SnappCar

 

 

Voor mij is Martijn de absolute go-to guy voor het meer complexe SEO werk. Hij weet technische vraagstukken doelgericht om te zetten in een stappenplan en dit heeft onze basis structureel verbeterd. Aanrader!

Simon Huizinga, Marketingmanager, Viper Medical

 

 

Martijn is al geruime tijd voor ons aan de slag als SEO expert en helpt ons om meer uit Google te halen. Het is geen uurtje-factuurtje werk want Martijn neemt ons daarnaast mee in het hoe-en-wat en het belang ervan waardoor er ook veel kennisdeling is. Dit alles met veel humor waardoor de samenwerking ontzettend leuk is. Mocht Martijn ooit op zoek zijn naar een nieuwe baan dan is hij bij ons meer dan welkom. 

Annemieke Doornbos, Online Marketeer, Voys 

 

 

Door samenwerking met Martijn haal je veel praktische en direct toepasbare kennis in huis. Daarnaast op een prettige manier samengewerkt. Kortom, een aanrader.

 

Jeroen Mulder, Marketing, Visser Assen 

 

In 2014 stonden we voor een pittige uitdaging: een nieuwe website voor  Ziengs, een overgang van een Magento platform naar een compleet nieuw systeem met veel meer vrijheid; een gedegen SEO advies was dus noodzakelijk. Martijn heeft ons hierin enorm geholpen met een buitengewoon praktisch en helder advies over techniek en content. Dit heeft erin geresulteerd dat de migratie zeer soepel is verlopen en de organische vindbaarheid vanaf livegang direct enorm is verbeterd. Martijn zijn kennis en ervaring in combinatie met zijn no-nonsense instelling zijn zo goed bevallen dat we voor Scapino.nl inmiddels een soortgelijke samenwerking hebben opgestart.

Saskia ter Veld, Online Marketeer, Ziengs 

 

 

Als iemand mij vraagt om SEO advies wijs ik altijd meteen naar Martijn. Martijn is proactief, betrokkken en denkt in het behalen van doelstellingen. Met veel kennis van zaken is hij de man om je SEO posities structureel te verbeteren. Daarnaast ook nog een fijne vent om mee te werken.

Henk-Jan Kosse, CEO, Appwiki