Please enable JS

Testimonials

Wat zeggen klanten over Martijn Hoving online marketing?

Ik kan hele mooie dingen zeggen over de diensten die ik bied, wat ik kan doen voor jouw bedrijf of natuurlijk wat we samen al hebben bereikt. Dat laatste zegt het eigenlijk al: ervaringen zijn belangrijk. Daarom laat ik graag mijn klanten het woord doen.  Zij zijn de inspiratiebron om mijn werk te kunnen doen en de service te bieden waar Martijn Hoving online marketing voor staat. Zij vertellen over wat ik doe en wie ik ben:

Martijn is al geruime tijd voor ons aan de slag als SEO expert en helpt ons om meer uit Google te halen. Het is geen uurtje-factuurtje werk want Martijn neemt ons daarnaast mee in het hoe-en-wat en het belang ervan waardoor er ook veel kennisdeling is. Dit alles met veel humor waardoor de samenwerking ontzettend leuk is. Mocht Martijn ooit op zoek zijn naar een nieuwe baan dan is hij bij ons meer dan welkom. 

Annemieke Doornbos, Online Marketeer, Voys 

 

 

Door samenwerking met Martijn haal je veel praktische en direct toepasbare kennis in huis. Daarnaast op een prettige manier samengewerkt. Kortom, een aanrader.

 

Jeroen Mulder, Marketing, Visser Assen 

 

In 2014 stonden we voor een pittige uitdaging: een nieuwe website voor  Ziengs, een overgang van een Magento platform naar een compleet nieuw systeem met veel meer vrijheid; een gedegen SEO advies was dus noodzakelijk. Martijn heeft ons hierin enorm geholpen met een buitengewoon praktisch en helder advies over techniek en content. Dit heeft erin geresulteerd dat de migratie zeer soepel is verlopen en de organische vindbaarheid vanaf livegang direct enorm is verbeterd. Martijn zijn kennis en ervaring in combinatie met zijn no-nonsense instelling zijn zo goed bevallen dat we voor Scapino.nl inmiddels een soortgelijke samenwerking hebben opgestart.

Saskia ter Veld, Online Marketeer, Ziengs 

 

 

Als iemand mij vraagt om SEO advies wijs ik altijd meteen naar Martijn. Martijn is proactief, betrokkken en denkt in het behalen van doelstellingen. Met veel kennis van zaken is hij de man om je SEO posities structureel te verbeteren. Daarnaast ook nog een fijne vent om mee te werken.

Henk-Jan Kosse, CEO, Software Vergelijken

01

Zoek en vind

Je hebt me gevonden! Nu kom ik graag een keer bij je langs

02

De beste aanpak

Samen brengen we idee├źn en de juiste implementatie in kaart.

03

Let's go SEO!

Ik begeleid dit proces nauwkeurig. Van uitvoering tot follow-up.